De sfantul Andrei - istoria adevarata a acestui popor necajit si tracasat de 2000 de ani





George Roncea
1 hr · 
Astăzi, în noaptea Sfântului Andrei, se împlinesc 78 de ani de la uciderea a 14 martiri ai României.
Dumnezeu să-i odihnească, iar pe dușmani să-i trăznească
Amin
.
Dușmanii României, jido-rusoii bolșevici, dușmani ai întregii lumi creștin ortodoxe de fapt, dacă ne uităm la câte zeci de milioane de ruși, ucraineni și români au ucis komisarii lor, acum deveniți simpli (doar) evrei americani fesebiști, au ales și aleg în chip demonic anumite date simbolice pentru a desacraliza sărbătorile celor vizați. Spre exemplu, azi au ucis bestial pe următorii martiri ai Neamului românesc, pentru simpla vină că erau anticomuniști și se manifestaseră împotriva corupției:
Corneliu Zelea Codreanu – Căpitanul și fondatorul Mișcării Legionare, de două ori deputat în Parlamentul României
Nicadorii – Nicolae Constantinescu, Doru Belimace, Ion Caranica
Decemvirii – Ion Caratănase, Iosif Bozântan, Ştefan Curcă, Ion Pele, Grigore Ion State, Ion Atanasiu, Gavrilă Bogdan, Radu Vlad, Ştefan Georgescu, Ion Trandafir.
.
Anume de prăznuirea Sfântului Andrei, Apostolul Românilor, în noaptea de 29/30 Noiembrie 1938, în pădurea Tâncăbeşti, aproape de Capitală, Corneliu Zelea Codreanu și camarazii săi sunt asasinaţi mișelește de jandarmii care îi transportau la închisoarea Jilava de la lagărul Râmnicu Sărat, la ordinul sceleratului Carol.
Cei 14 au fost strangulaţi, apoi împuşcaţi în spate pentru a simula fuga de sub escortă; trupurile transportate la închisoarea Jilava au fost stropite cu acid sulfuric, provenit de la un binevoitor negustor evreu, și aruncate într-o groapă cu var peste care s-a turnat o imensă placă de beton. 
Osemintele lor nu se mai știe unde se află astăzi. 
Tismăneanu, Florian și toți ceilalți de teapa lor, urmași ai criminalilor bolșevici, și-ar dori ca memoria acestor martiri ai României să fie risipită și pierdută pentru totdeauna, pentru ca ei, mișeii abjecți, să continue opera părinților lor, a celor ce le-au dat lor viață, și nouă moarte...
Cu cinci zile inainte, regele blestemat arghirofil și bolnav mintal și sexual, Carol al II-lea, se intâlnise cu alt retardat, tot bolnav sexual și mintal, demonicul Adolf Hitler, de la care acesta a primit aprobarea crimelor. 
Și NKVD a avut un rol, prin curva abjectă și coruptă de origine evreiască a regelui, Elena Lupescu, conexată cu interesele masoneriei komuniste. Să nu uităm că se pregătea deja odiosul Pact Hitler - Stalin de distrugere a lumii din 1939, acord precedat de înarmarea Germaniei de către URSS, vreme de zece ani.
Franța și Anglia erau de asemenea pe felie cu Germania, care urma să ne sugă de sânge, economic vorbind, prin întreprinderile mixte româno germane, ce au fost apoi preluate de Rusia, prin Sovromurile ce ne-au secătuit sălbatic. 
Bulgaria și Ungaria ne amenințau fățiș, râvnind, ca și acum, la hălci din trupul României, cu suport (și) din partea Italiei. Mișcarea Legionară, prin naționalismul curat, dragostea de țară și credința ardentă, era o opreliște pentru Germania socialistă și nazi-satanică, ca și pentru Rusia bolșevică, ai cărui komisari homosexuali obsceni ca Lenin și toată Haita sa perversă în majoritate evreiească urau din răsputeri orice fel de manifestare de Credință, ca și acum. 
Pe fond toți inamicii României își doreau lichidarea Mișcării Legionare.
Brutele naziște și scelerații ruși comuniști, de origine comună sub aspect ideologic și ”spiritual” - respectiv cu înclinații demonice și cu obârșii asemănătoare, dacă nu identice, sunt cei care au ucis generația cea mai inteligentă, elansată spiritual și cu acces și racord spre universalitate din câte a avut România vreodată.
Dacă aveți ocazia să cunoașteți vreun neamț, rus, francez sau britanic, vreun ungur, bulgar sau italian, care mai și comentează pe deasupra și strâmbă din nas la adresa noastră luați în seamă ce ne-au făcut conducătorii lor diabolici și nemernici. Nu zic că trebuie cu toții luați la șuturi, dar nici n-ar strica, plus că lor le cam place să primească șuturi în dos, de când s-au tot contopit cu ”migranții” ciuhapi, cvasi poponari, trimiși cu milioanele de Soros în Europa, pentru a nimici orice urmă de cultură creștină.
Singura țară europeană creștină autentică este România, Grecia este un conglomerat socialisto-masonico-rusolingav de cea mai joasă speță.
Cei care își asumă românismul, chiar și la nivel strict de pitzi cu straie românești tradiționale, fie își asumă jerfa și exemplul legionarilor fie se duc direct pe calea cea bătătorită deja a pseudo naționalismului de operetă de inspirație rusofilă ori așa zis conservatoare tismăneniană, adică ”liberalo-komunistă-poponaristă”, gen Clanul Clinton - Soros.
Odată cu Insurecția americană chipul întregii Planete se va schimba. Noua Ordine Mondială nu mai este cea râvnită de komisari ideologici de teapa patibularului Tismăneanu, ”noul” Brucan din umbră al României.
A sosit momentul să le spunem deschis tuturor acestor Brucani că timpul lor a apus, să se ducă înapoi de unde au venit, în URSS, că sigur cunosc traseul.
Iar pe martirii noștri să-i pomenim cu evlavie și cu drag, căci prin jertfa și moartea lor ne-au deschis Calea.
Cinste acelora ce țin aprinse an de an, luminițele de la Tâncăbești, de ziua Apostolului Andrei, și spre pomenirea pioasă a martiriului legionarilor lui Codreanu, poate cei mai curați luptători ai acestui Neam...