DACIAN CIOLOS - SOROS - NWO

V-AU PĂCĂLIT DIN NOU!!!
Avem premier tehnocrat! Dacian Cioloş, omul "păpuşarilor"! Nu e nici o bucurie! De ce?

Un premier tehnocrat ar trebui SELECTAT prin teste profesionale de competenţă şi profesionale (adică trebuie să aibă MERITUL de a conduce un Guvern). Apoi, ar trebui ALES prin votul direct al cetăţenilor! Asta înseamnă DEMOCRAŢIE REALĂ!

Din păcate, premierul tehnocrat Dacian Cioloş a fost NUMIT POLITIC (fără criterii de selecţie profesionale şi fără consultarea cetăţenilor). Mai exact, a fost numit pe axa Washinghton & Bruxelles (deci, nominalizat de stăpânii României).
Fost preşedinte al Fundaţiei Soroş în România, cu studii certificate în Franţa, dar şi pe la asasinii economici FMI şi BM, Dacian Cioloş (care a fost ministru al Agriculturii în "era" Tăriceanu) va continua politica de îngenunchiere a României în faţa stăpânilor ei.

Dacian Cioloş a fost şi comisar european pe Agricultură şi nu a avut nici o reacţie la "implementarea" OMG (Monsanto), Codex Alimentarius, înstrăinarea fără restricţii a terenurilor agricole către străini ("lefegiu" supus "directivelor" UE şi de peste Ocean). Mai mult, s-a opus subvenţiilor pentru Agricultură, contribuind la dărâmarea acestui sector naţional, România ajungând o doar a piaţă de desfacere a corporaţiilor.

Pro-atlantist, pro-european, pro-american fanatic, acesta va continua politica de supraîndatorare a României (reluarea acordurilor criminale cu FMI şi BCE). Un motiv pentru care Victor Ponta a fost "demis" de către "păpuşari".
Pe "agendă" mai are "privatizarea" energiei nucleare, energiei electrice (producţia) şi gazelor de pungă, adică tot ce a mai rămas din România, va fi "dăruit" străinilor!
V-AU PĂCĂLIT DIN NOU!!! 

by Irina Balcangiu, 10.11.2015