FRANTA EXPORTA ARME CATRE SUSTINATORII ISIS

George Roncea: 

Cui prodest si Folow the money doua intrebari de folos...
.
Franta tocmai a incheiat contracte pentru export echipamente militare in Qatar si Arabia Saudita. ISIS e susținut de Arabia Saudită, Turcia și Qatar, toți aliați în zonă ai SUA iar rețelele prin care ISIS vinde petrol duc direct la seful lui Ponta, Erdogan, ala cu Moscheea lu peshte prajit...
Banii au un flux clar, chiar firma fiului lui Erdogan manipuleaza afacerea. Din banii aia se platesc activitatile turcomane de la noi, vor ajunge inclusiv si la Moscheea care nu va mai fi, daca ne incordam nitel. Avem interceptarile wikileaks șa dispozitie traduse in romana si publicate ce arata presiunile saudite si turcesti asupra muftiului sereist, ca sa faca si sa dreaga mai mult pentru Cauza. Cauza lor are substrat ideologic nu religios. Miza Islamului este Puterea lumeasca, nu mantuirea, ca dovada se ucid (si) intre ei pentru suprematie de peste 1400 de ani.
Ia aruncati un ochi la poza asta, masinile va par produse de ciuhapi? de fapt exista vreun produs industrial, oricare, fabricat de ciuhapi? Ciuhapii care muncesc in medie 27 de minute zilnic, dupa spuse imamului din Kuweit...
Hoardele barbare islamice nu produc nimic, sunt doar haite de giboni indoctrinati, cu o ideologie clara, ca Islamul este ideologie nu religie.
Iar ideologia ciuhapilor are puncte de contact si suprapuneri cu marxistii - ca dovada UCK-ul din Kosovo, leninisti la bază și mai ales, surpinzator sau nu cu evreii kominternisti cei care au ucis zeci de milioane de crestini sub steagul Armatei Rosii, create, fondate si conduse de Leiba Bronstein, aka Trotki, ala cu ”Rivolutia continua” - sloganul hoardelor de hipsteri imbecili care urla acum, in Romania anului 2015, Jos Biserica, nu Jos Comunismul, in Piata Universitatii plina de sangele colegilor mei de generatie care si-au dat viata tocmai pentru ca leprele astea comuniste sa dispara.
Si chiar acum, langa Piata Universitatii, niste viermi comunistoiizi, pe banii cetatenilor romani, din Fondul cultural national si din banii Primariei Capitalei, au inaltat o mizerie de asa zisa lucrare artistica ce are ca unic obiectiv batjocorirea crucii, semnul asezat pe placile de marmura de la cativa pasi, cu numele victimelor cazute in acel loc.
Cine plateste pentru batjocura asta? - Statul roman! mai este roman statul asta? Daca ma duc si eu maine la Primarie sau la cacatii lui Patapievici, alt rroman verde, de la Fondul asa zis cultural si national si le dau foc, asa de chichi, gen arta incendiara, ca tot sunt artist la baza totusi.
Desacralizare, profanare, ura impotriva Crucii - asta ii leaga si pe cei de la ISIS, de fapt pe toti musulmanii in bloc, de cacatii de la noi, de la Primaria Capitalei, de la Fondul cultural National si din laboratoarele de extremisti de stanga, asa zisii agnostici, liber cugetatori iliescieni, din arcul mircea toma, remus cernea, monica macovei, alina tatiana muingiu, claudiu craciun etc samd Toate aceste javre comunistoide create de Soros si Brucan, fondatorul cloacei kominterniste de la GDS, de unde provine si noul premier, s-au imbuibat de peste doua decenii cu bani, bani, bani. Sume enorme, inclusiv din banii romanilor.
Reactia noastra impotriva acestei pletore trebuie sa fie, de acum incolo, una pe masura. Nicaieri nu se spune sa intoarcem obrazul, de mai multe ori, ci doar odata. Si nu pentru a fi flegmati in fatza, noi si buneii nostri care au fost impuscati si au facut puscarie comunista pentru neam, tara si Credinta...