RUSIA cu INTERFATA AUSTRIACA si OMV

George Roncea 
5 hrs · 
 
Rusia Rusia Rusia...
.
Prin livrarea Petrom către ruși, operațiune executată de către Adrian Năstase plus Dan Ioan Popescu, Hrebenciuc și toți parlamentarii care au votat ”privatizarea”, după ce Mugur Isărescu și Traian Băsescu au scăzut participația statului, în guvernarea anterioară, România a pierdut 14 Miliarde $.
Redevența pentru exploatarea zăcămintelor a fost fixată in momentul vânzări Petrom, in 2004, pe 10 ani, la 3-13%. Redeventa in Norvegia este 78%, in Libia de 80% iar in Marea Britanie de 53%.
În perioada 2005-2011, dacă statul român ar fi aplicat regimul fiscal din Guinee Ecuatorială, ar fi încasat cu 3,18 miliarde de dolari mai mult din redevenţe şi 2,76 miliarde de dolari mai mult din taxele pe profit. În total o țeapă de 20 miliarde de $ și crește anual.
In 2014, cand ar fi putut fi renegociate clauzele contractuale initiale, stabilite de Adrian Nastase contra unei spagi de 800 milioane de euro, impartita in interiorul PSD, aceeasi haita de nemernici corupti, politicienii platiti bine de așa ziși austrieci au oferit pe mai departe privilegii firmei OMV, detinută in proportie majoritară de Gazprom.
Tot in beneficiul rușilor, Victor Ponta a renunțat la sutele de milioane de dolari pe care Kazahstanul ii doatora României, în urma achiziției frauduloase a Rompetrol. Și KazMunaiGaz este controlată tot de Gazprom.
Asta pentru cei care încă tot nu înțeleg unde s-au dus banii românilor, cine i-a jefuit și îi jefuiește în continuare, prin intermediul agenturii moscovite.