ADUNATURI de IMPOSTORI ACADEMICI SECURISTI

Zisa Academie de Științe ale Securității Naționale (ASSN) e o adunătură de impostori - Gabi Oprea, Adrian Curaj, Remus Pricopie și, se pare (lista e secretă, nu au site) și Vasile Dîncu - care se pupă în fund unii pe alții și papă vreo 32 de milioane de lei de la buget. Băieții își dau indemnizații pe viață echivalente cu un salariu mediu - mă întreb câți profesori onești primesc banii ăștia. Așa cum scria azi Miron Damian, statutul arată că este o organizație mafiotă: membrii pe viață ai ASSN sunt dați afară dacă nu aduc fonduri! Deci, lui Curaj o să îi taie renta viageră nenea Oprea dacă nu pompează banu de la minister către Cupola. Structura asta mafiotă a fost înființată prin lege, asta e țara în care trăim. Curaj nu doar că trebuie să primească un șut din Guvern, dar toată structura mafiotă acoperită legal trebuie pur și simplu desființată. Banii pe care-i păpau caraghioșii ăștia - 7,5 milioane de euro - dirijați către niște școli amărâte, la care nu ajung niciodată fondurile. Foto: Iohannis la o reuniune a "Academiei". 


Si vicepremierul Vasile Dancu va incasa un salariu pe viata de la Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale infiintata de Gabriel Oprea. Vasile Dancu este membru fondator si membru al acestei entitati, potrvit declaratiei sale de interese. Dancu este al doilea om din guvernul Ciolos descoperit ca face parte din ASSN, dupa Adrian Curaj, despre care a scris Ovidiu Vanghele in exclusivitate pe Euractiv.
La secunda zece din clipul video de mai jos il puteti vedea in toata splendoarea lui pe Vasile Dancu, umar la umar cu Bogdan Licu, prim-procuror general al Romaniei, si Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei si var prin alianta cu Victor Ponta. La minutul 5,20 se vede o imagine de ansamblu, in care pot fi recunoscuti Adrian Curaj, ministrul Educatiei, Mihnea Costoiu, rectorul Universitatii Politehnice si Alexandru Cumpanasu.