GUNOIUL din POLITICA ROMANEASCA si din U.E. - INCREDIBIL

Fotografia aceasta a fost făcută la Munchen, în seara zilei de 15 spre 16 noiembrie 2014. Își luaseră periuța de dinți și așteptau dimineața, ca să voteze. Pe Iohannis. La ora aceea, în țară, cel puțin jumate din PNL se pregătea să dezerteze la PSD et co. Tineri ca aceștia, cred eu, ne-au scăpat de Ponta, nu Tase Atanasiu, Bușoi sau Alina G. Și cum le răspunde Iohannis? Trimite la Munchen tot ce poate fi mai toxic în mafia politico-mediatică: Gâdea și Mihalache. Greu reușea o bătaie de joc mai mare. 



Cristian Sima shared Grigore Cartianu's post.
10 hrs · 
Ce sfidare, Klaus, o vei sfirsi foarte rau!
Șoc și groază la Balul Sașilor, desfășurat aseară în restaurantul Hofbräukeller din München!
Cei 300 de participanți, majoritatea membri ai Asociației Sașilor din Transilvania, emigrați în Germania de Vest înainte de 1989, au descoperit la o masă două personaje nedorite: Dan Mihalache și Mihai Gâdea.
Șeful Administrației Prezidențiale a fost trimisul lui Klaus Iohannis la sărbătoarea sașilor ardeleni din Bavaria. Este însă neclar cum a ajuns acolo directorul Antenei 3: pe cont propriu sau invitat de Mihalache, în delegația Administrației Prezidențiale?
Prezența celor doi a provocat rumoare printre participanți. Majoritatea considerau că Iohannis ar fi putut trimite pe oricine altcineva, dar nu pe “USL-isul Mihalache”. În privința lui Gâdea, revolta era totală.
“Aerul devine greu respirabil”, relata aseară o participantă la petrecere. “Și Gâdea, și Mihalache… e prea mult! Am văzut oameni revoltați, chiar furioși. Poate faptul că stă lângă orchestră să-l salveze pe Gâdea!”
Agitat, nervos, directorul Antenei 3 a stat mai mult în afara restaurantului, butonând telefonul, vorbind și gesticulând.
Ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu, nu a fost prezent. A venit, în schimb, ambasadorul Germaniei la București, Werner Hans Lauk, care s-a întreținut mai tot timpul cu parlamentarul german Bernd Fabritius, colegul său de masă.
“L-am rugat pe Fabritius să-i transmită lui Iohannis că, la alegerile din noiembrie 2014, nu am stat la coadă 5 ore în primul tur, respectiv 11 ore și jumătate în al doilea tur, ca să-l votez, pentru ca șeful Cancelariei sale să umble acum cu <> care mințea întruna că nu sunt cozi la consulate și că, de fapt, diaspora nu prea vrea să voteze”, mi-a comunicat o sursă din interiorul petrecerii.