DORNA - o alta PORCARIE FRANCEZA

Francezii folosesc la mișto numele Dorna - laptele și produsele vin din Polonia
- sau cum face fraieru român pula mare la frantzuzu care-l scuipă în gură și-l disprețuiește (că veni vorba știați că ApaNova, compania de hoți cercetați de DNA, aparține țigănușului bozgor de Sarkozy.? Românul plătește de 4 ori mai scump apa decât la Paris. Mai știți cine a dat apa scumpilor de franțuzoi, cerșetorii banului românesc?)
.
Petrea Dulgheru, fost director al Direcției Sanitar-Veterinare din județul Suceava, cunoscut medic veterinar - dezvăluire în direct duminică la emisiunea "Viața Satului" de pe TVR 1:
"Am ajuns acum, de în bazinul Dornelor nu mai este nici o fabrică de lapte și vine lăpticul, brânzica de Dorna din Polonia. Deci toată zona Dorna nu mai are nici o făbricuță de lapte, nu se mai fabrică nici o brânzică din România, vine brânzică din Polonia. Asistentul meu a plecat în Polonia și i-a învățat pe ăia să facă brânză și acum vine brânză cu marca LaDorna și se vinde în toți munții Dornelor", a declarat cunoscutul medic veterinar din Suceava.
Specialistul apreciază că efectul importurilor masive se vede în scăderea efectivelor de animale.
"Este un dezastru pentru viitorul muntelui și în județul Suceava și în România. Dacă în Suceava, acum trei ani erau 180.000 de bovine, în prezent efectivul a scăzut la 150.000 iar în următorii ani nu vom mai avea nimic", a concluzionat Petrea Dulgheru.
Importurile de lapte și de lactate cresc de la o lună la alta, în timp ce prețul laptelui la poarta fermei românești scade. Rezultatul? - flimentarea producătorului român, extincția produselor românești, împingerea populației la consumul produselor străine, altfel spus la cheremul străinilor.
”Tot ce-i românesc, nu piere...” - hai nu zău, think again...
Pe site-ul oficial al producatorului francez, o inșiruire de minciuni sfruntate:
”Când sunt întrebaţi de LaDORNA, prima reacţie a oamenilor este aceea de a vorbi despre încredere, despre calitatea produselor noastre şi zona curată din Vatra Dornei, locul în care este produs laptele LaDORNA. Spiritul inovator face din LaDORNA un specialist în producţia de lactate, lucru demonstrat de portofoliul larg de produse.
În România LaDORNA are mai multe fabrici, majoritatea situate în partea de nord-est a ţării, o zonă recunoscută şi cu tradiţie în producţia de lactate.
Nucleul companiei este reprezentat de producţia laptelui UHT, LaDORNA fiind primul producător de lapte UHT din România, cu o investiţie de tip greenfield realizată în zona Vatra Dornei.”
Cumpătați LaDorna fraierilor, să facă pula mare frantzuzu, ăla de se pișă pe voi că cică stați cu mâna întinsă și le cerșiți francul....