SINISTRA REALITATE ROMANEASCA - PLEACA AI NOSTRI, VIN AI NOSTRI

Mircea Marian
1 hr · 
Am citit atent maculatura numită pompos "Priorităţi strategice şi planuri de acţiune sectorială" ale ministerelor şi am stat o zi să văd cum funcţionează propaganda. Ce credeţi: a remarcat cineva - în afară de prietenii de pe facebook - că nu se spune un cuvânt despre situaţia de la Rompetrol? Niente. Nu e de interes faptul că ministerul Energiei se preface că uită de acest mega-scandal moştenit de la Ponta. Dar despre Oltchim or zice ceva cei de la ministerul Economiei? Aţi ghicit: nein, danke! Poate aţi uitat, dar de circa doi ani stăm şi aşteptăm să încasăm 500 de milioane de dolari de la KazMunaiGaz pentru Rompetrol. Plus măreţul fond de investiţii, de un miliard de dolari :)))) Dar văd că noul guvern, de tehnocraţi tongue emoticon, nu e interesat, are alte priorităţi. Şi, ca să fiu obraznic până la capăt: de ce nu desecretizaţi, bre, toate negocierile cu KazMunaiGaz şi le trimiteţi în pic la DNA? 


Mircea Marian
3 hrs · 
Când e neclar dacă noul guvern e unul de ciocoi, te uiți dacă demnitarii își iau case de la RAAPPS, deși au locuințe în București. Ceea ce doi miniștri din guvernul Cioloș - șeful cancelariei și doamna de la mediu - au făcut deja. Tudorache, șeful cancelariei, are un apartament de vreo 150 mp, dar a luat de la RAAPPS unul mai mare, de 180 mp - informaţia a apărut la Romania Tv, dar acum e mai peste tot (unde nu au cenzurat-o încă) şi nu a apărut, în opt ore, nici o explicaţie de la Guvern. De asta am ieșit în stradă, să își mai ia ăsta o locuință :)) Tehnocrațește.  



Mircea Marian
7 hrs · 
Observ că nimeni în minunata noastră presă nu este indignat de faptul că ministrul Curaj a desemnat-o pe doamna Ecaterina Andronescu în consiliul naţional de atestare a diplomelor universitare, CNADTCU. Nimeni, deşi este un ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial de vineri dimineaţa. Pentru buna amintire, în vara lui 2012, acest consiliu a fost desfiinţat şi reînfiinţat la îndemnul doamnei Andronescu, pentru că îndrăznise să spună că Ponta a plagiat. Au trecut 24 de ore de când am pus ştirea pe EVZ Premium, aşa că acum pot să scriu cine mai este în CNADTCU, la ordinul lui Curaj:
- Doamna Corina Dumitrescu, care a pierdut postul de ministru al Educaţiei în guvernul Ponta pentru că-şi falsificase CV-ul, este în comisia de ştiinţe juridice. În 2012, Dan Mihalache era un mare apărător al doamnei...
- În comisia de sociologie sunt Marius Pieleanu şi Paul Dobrescu, o fosilă comunistă, care înainte de 1989 a lucrat la o revistă sinistră a PCR, iar în 2012 a condus CNEL-ul care l-a spălat pe Ponta de plagiat. Plus Vasile Dîncu :)))
- La Filosofie, şef e Alexandru Surdu, care - deşi îi sunt recunoscător că m-a trecut examenul la care eram clampă - e o fosilă marxistă, total depăşită.
Aceştia sunt oamenii lui Curaj, care vor face ordine în mizeria din sistemul universitar. Mori de râs. Dar tăcerea presei e complet dezgustătoare. 



Napoleon Savescu
20 hrs · New York, NY, United States ·
Mihai Razvan Ungureanu, actualul sef SIE, mare admirator al criminalei Ana Pauker, i-a pus tabloul pe perete Ministerului Roman de Externe pe 28 iunie 2006
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu si-a declarat sustinerea pentru portretul Anei Pauker, asezat langa biroul sau, in cadrul galeriei fostilor ministri de Externe ai Romaniei, informeaza un comunicat al Asociatiei Academice de Administratie Publica EUROPA (AAAPE)

Reprezentantii AAAPE i-au cerut ieri in public ministrului Ungureanu sa indeparteze tabloul Anei Pauker, insa acesta a refuzat spunand ca din punct de vedere istoric nu poate renunta la nici unul dintre tablourile afisate pe holurile MAE. Ungureanu a declarat ca initiativa afisarii tabloului Anei Pauker ii apartine.