ACADEMIILE SECURISTILOR SUNT FINANTATE de NOI

La intalnirea GDS de joia trecuta l-am intrebat pe ministrul Educatie Adrian Curaj daca ia in calcul sa-si dea demisia din functia de membru al Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale si daca ia in calcul sa taie finantarea acestei institutii de la bugetul de stat, avand in vedere incompatibilitatea de natura morala in care se afla prin faptul ca primeste o indemnizatie lunara de la ASSN.
Aflu acum ca Adrian Curaj (pe care observ ca de o vreme nu il mai pot tag-ui) a declarat intr-un interviu pentru Mediafax, aparut azi, ca a cerut sa nu mai primeasca indemnizatie de la Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale, probabil ca sa evite eventualele viitoare intrebari referitoare la o demisie si la incompatibilitatea morala. Nu asa rezolvati problema, domnule Adrian Curaj. Aceasta Academie nu trebuie sa mai primeasca niciun ban de la stat si nu pentru ca printre membrii ei se afla ministrul Educatiei, din al carei buget este finantata, ci pentru ca e plina de impostori de prima mana.
Cum sa finanteze statul o academie in care este membru plagiatorul Gabriel Oprea, conducatorul unei vaste retele de plagiatori? Cum sa finanteze statul o academie in care este membru Vasile Ozunu Mihail, care a fost in mai toate comisiile doctoranzilor plagiatori ai lui Oprea, girand plagiatele acestora? Nu unul sau doua, ci in jur de zece, poate chiar mai multe? Cum sa finanteze statul o academie in care unii membri au obtinut titlul de profesor univeritar prin frauda? Iar aici nu ma refer doar la Oprea.
Daca doreste cineva ca aceasta academie sa existe, nu au decat sa se autofinanteze. De ce sa platim noi, toti contribuabilii, o gasca care graviteaza in jurul unor plagiatori care polueaza intreg spatiul academic?