SPECTOMETRU ANTI - HYPERMARKETURI

muie supermarketurilor, la gunoi cu gunoaiele din rafturi - ceva simplu, un gadget rezolvă tot...
.
Spectometru de buzunar - o sculişoară mică cu care se pot atinge ţinte uriaşe: marile lanţuri alimentare pentru început pot fi rupte în bucăţi cu jucăria asta. Poţi reclama şi scoate din rafturi cam tot rahatul ce se livrează românilor pe post de hrană cică.
Multă gargară văd pe net non stop despre hai-să-luptăm-contra-otrăvii-din-mâncarea-de-la-Carfur. O asociaţie de hai-sa-luptăm din ăştia pe bune îşi poate cumpără jucărioarele astea, nu sunt mai scumpe decât ultimu răget de Samsung şi apoi la gunoi cu toată marfa jegoasă din rafturi.
Senzorul indică ce toxine se găsesc în brânzeturi, fructe, lapte, cât de veche e carnea expusă la vânzare, ce fel de carbohidraţi sau grăsimi proteine şi calorii se găsesc în alimentele consumului zilnic.
Scanează amprenta moleculară a oricărui produs, nu doar alimentar.
Se poate testa apa potabilă din Capitală, se poate evidenţia gradul de contaminare a aerului, poate fi probată mizeria din alimentele ce omoară bebeluşii sau nivelul de acid cianhidric din plămânii celor arşi în incendii misterioase, ce nici până azi n-au un Raport public.
Cetăţenii pot analiza singuri tot ce este în jurul lor, tot ce ating tot ce consumă, tot ce plătesc. Muiştii de barmani care vând pişat de câine alcoolizat în loc de votcă au belit-o. Le dai cu spectometrul mititel în bot până le dai borşu.
Poţi de asemenea să dai borşu pe nas tuturor reprezentanţilor autorităţilor care mint cu neruşinare asupra gradului de nocivitate al plantelor tratate cu pesticide, mint cu privire la gradul de poluare şi mint cu privire la orice în general.
Ar fi bun un alt gen de analizator, care să şi ucidă pe loc cu o rază laser orice politician care minte.
Imediat ce apare produsu pe piaţă vă anunţ.
Cum ar fi ca la un miting să aibă toată lumea aşa jucărioare - instantaneu reputatu om politic s-ar vaporiza într-un nor de băşini...