CAM ASA E - JOHANNIS

După ce bucata asta goală de tinichea a ajuns preşedinte, în primele săptămâni ăia de la Cotroceni se chinuiau să pună pe facebook câte o banalitate de câte ori minunatul nostru Parlament mai făcea scăpat câte un infractor.
Au trecut lunile şi lui coate-goale: - i-a mărit Gabi Oprea salariu
- Ponta i-a reparat vila, i-a luat Mercedes cu masaj la spate şi i-a dat bani să se plimbe
- şi-a dus nevestica la festival la Salzburg,
Aşa că a schimbat macazul. Doi penali au fost scăpaţi azi de Parlament, iar preşedintele nostru ce iese să ne spună? Că e îngrijorat că ANAF-ul vrea să se atingă de averea puşcăriaşului Voiculescu! Că legea trebuie negociată cu infractorii.
Iohannis nu are reacţie când procurorul general se foloseşte de escorta poliţiei ca de moşia familiei, când află că ministrul de Interne a plagiat, când procurorul general interimar a plagiat sau când ştim că fostul ministru de Interne deturna banii destinaţi informatorilor ca să îşi ia Audi A8. Nu spune un cuvânt când mor copiii în spitale pentru că nu avem, de facto, protecţia consumatorului, iar sistemul medical e varză după ani întregi în care a fost muls. Nu. Iohannis e îngrijorat că i se ia averea lui Voiculescu!
A fost o zi crâncenă azi, să vezi Parlamentul, Guvernul şi Preşedintele României în slujba infractrorilor, că îi cheamă Voicu, Păun sau Voiculescu. Eu nu am votat preşedinte-sluga lui Felix. Nu. Dacă aşa stă treaba, o să ne batem, care cum putem, să ne luăm ţara înapoi. Pe facebook, în stradă...vom vedea.