SI in FRANTA E un RAZBOI intre NORMAL si ANORMAL


Despre lepre și eroi, se pare că e vremea leprei...
Bogdan Calehari
·
”Bernard Cazeneuve, cel care a spus ca "a chema la Jihad nu constituie o infractiune", l-a arestat sambata pe generalul Christian Piquemal - fost comandant al Legiunii Straine -, care a vorbit la Calais despre "Franta, patriotism si onoare". 
Intr-o tara in care a predica razboiul impotriva necredinciosilor nu contravine legii, Christian Piquemal va fi judecat azi pentru ca a participat la o adunare "care nu s-a imprastiat dupa somatie." Sambata, in mai multe orase din Franta, radicalii de stanga "Anti-Fas" au organizat, fara aprobare, manifestatii in sprijinul imigratiei clandestine.
La Rennes, in prezenta fortelor de jandarmi care nu au intervenit, au provocat distrugeri importante in centrul orasului. Nu s-au facut somatii si nu s-au operat arestari! "Democratia" socialista retinuse deja infractorul.”
(”Infractorul”, om în vărstă, erou al Legiunii și șef la organizației parașutiștilor francezi, a fost intenționat bruscat, umilit de niște huidume de jandarmi cretinoizi, exact ca jandarmii noștri care băteau babele de la Pungești. Forțele de ordine, pretutindeni, sunt formate din scârbe nenorocite, fără morală, fără creier, fără bun simț, un fel de mercenari ai interlopilor ce alcătuiesc puterea politică)