FARA PARTIDE - MERITOCRATIA - VOT DIRECT - SINGURA SOLUTIE - JOHANNIS = ILIESCU = CAZBICI CONSTANTINESCU = BASESCU = PACALEALA URIASA

La sfârșitul a cinci zile de circ, Antena 3 e neatinsă. Sigur, ANAF a promis că va vinde clădirile. Probabil cam tot atunci când SRI ne va spune ce s-a întâmplat cu contractul cu Bechtel. Sau când primim banii pe Petromidia de la KazMunaiGaz. Sau când o sa i se retragă doctoratul lui Tobă. Încrederea mea în statul de drept din România e în plină ascensiune.  


Cu veselia A3-ANAF, îmi scăpase că Gabi Oprea și-a luat și jacuzzi - nu doar Audi - cu banii DIPI pentru informatori. Probabil că acolo se decidea pe cine mai propune la Steaua României tongue emoticon.  


 Rumsfeld, împreună cu Gâdea.
- Cristian Busoi, candidatul PNL la primaria Capitalei, susținut de KI, este aproape zilnic în studiourile Antenelor. Liderii PNL beneficiaza de același tratament din partea A3 ca pesedistii, in vremea lui Ponta.
- Șeful SRI, Eduard Hellvig, a fost omul lui Dan Voiculescu, nu mai intru în detalii...
Aceasta fiind situația clienților politici ai domnului președinte, sigur că domnia sa nu avea nici un motiv să intervină la ANAF în favoarea Antenei 3.  

Vă spun un lucru, înainte de a mă întoarce în week end: nu trăiți în iluzia că, dacă Mihalache e dat afară, Iohannis va fi eliberat de blestemul sub care îl ține vrăjitoarea cea rea și va redeveni regele cel bun și drept. Mihalache e un simbol al răului, dar nu e singurul consilier toxic. Nu uitați că seful SRI vine de la curtea lui Dan Voiculescu. Administrația Prezidențială se va schimba doar când pleacă Iohannis însuși, altceva nu e de făcut.  

Iohannis, când a apărat Antena 3, a făcut-o pe deplin conștient, nu a dat o declarație la înghesuială. Omul nu stă la întrebările presei, de obicei. Miercuri, la BCU, o văd pe colega de la antena 3 că, deși era o înghesuială oribilă, ea iese din clădire, ușor agitată. Eu, știind că Iohannis nu discută cu ziariștii, am rămas în sală. A urmat ce a urmat. Deci: administrația prezidențială a avut o înțelegere cu Antena 3 ca Iohannis să dea acea declarație de susținere, a fost ceva planificat și bine gândit. Ziarista trustului a pus o întrebare care fusese convenită cu președinția, iar Iohannis avea textul învățat pe de rost. Nu a stat să raspundă la alte întrebări. Deci, regretele de acum sunt gargară ieftină. Te calcă cu mașina cu intenție și dupa aia spune: "Uups, scuze, m-ai înțeles greșit!".