ROMANII ca de OBICEI JEFUITI de TOATA LUMEA: TIGANI, JIDANI, POLITRUCI, SECURISTI, RUSI si AMERICANI


George Roncea   


Model de dezinformare gri clasică, de manual. Coproducția este Mosfilm, cum ar veni exact pe dos decât se sugerează mai jos. Toate personajele din poveste aparțin rușilor. Adrian Severin, știm de la însuși Moses Rosen, cel care l-a dat în gât public, este evreu ucrainean și nepot de-al Brucanului, așa a fost introdus în Comisia de politică externă a Parlamentului, de către șeful unei grupări politice dispărute. Întâmplător știu chiar de la el povestea cu Brucan, acesta l-a solicita personal, via Ilici, să-i găsească un scăunel pentru nepoțel.
Umil Constantinescu născut la Tighina dintr-o mamă de limbă rusă, tot evreică, a lucrat pentru moscoviți de-o viață, iar în ultimii ani poziționarea sa vizibilă alături de Ilici și Voiculescu a spulberat cred orice îndoială.
Mafia țigănească din Toflea, și nu numai din Galați, ci din toată România, cu susținerea SRI și a cadrelor vechi ale Secu-KGB, lucrează pe mănă rusească de peste 20 de ani, la topitoriile din Râbnița de la Tiraspol au cărat ei fierul vechi - respectiv industria românească ruinată la semnalul public al lui Petrică Neulander.
Consilierul lui Gruia Stoica este plutonierul ajuns șef al Logisticii în SRI-ul kaghebist al lui Măgureanu iar familia lui Boștină face parte din rețeaua KGB din jurul lui Ceaușescu. Contractele și contactele lui Gruia Stoica, mijlocite via Chișinău erau cu Rusia lui Putin, nu cu vreun american. Contractele n-au mai fost finalizate deoarece Băse i-a pus capac țigănoiului, deși Ponta s-a străduit din răsputeri. Stoica urma să bobineze un mega contract, cică de 15 000 de vagoane, comandă de la ruși, dacă i s-ar fi servit pe tavă CFR Marfă. Sanchi. Rușii au încercat și via Bulgaria să pună mâna pe rețeaua feroviară de marfă, chestie de valoare strategică, n-au reușit. Deocamdată.
Nu mă îndoiesc că majoritatea jurnaliștilor, inclusiv Nicu Parlog, sunt în temă iar ce scriu eu aici este cvasi cunoscut. Așadar care coproducție româno-americană? de unde pănă unde, mai ales că se știe foarte bine și cine i-a instalat pe majoritatea judecătorilor pe poziții de neatins...sau toată lumea l-a uitat pe Ilici?
.
Nicu Parlog
·
”Adrian ”The Khazarian” Severin a sabotat alături de emil constantinescu (ăstuia pe veci o să-i scriu numele cu litere mici) orice șansă ca România să-și mai ia vreodată nordul Bucovinei și Bugeacul de la ucrainieni. Pentru asta n-a primit nici măcar vreo dojană la televiziuni.
În schimb, a primit recent 3 ani și 3 luni de bulău pentru mită și trafic de influență, infracțiunile preferate ale Binomului care apropo, știe să le pedepsească cu maxim 2-3 ani de închisoare.
Alt porc gulerat, de data asta mai neaoș securistic, Gruia Stoica, a șmenuit ce a mai rămas din CFR cu suma de peste 3 milioane de euro, pentru care a primit doar 2 ani jumate du suspendare. Adică pedeapsa pe care o ia un cocalar dacă sparge o mașină și pleacă cu ea...
Dreptate ca-n filme. Ca-n coproducțiile româno-americane, normal smile emoticon