UN PROFESOR DEOSEBIT FATA in FATA cu un SISTEM SECURISTIC SINISTRU de IMPOSTORI ACADEMICI

Ioan Ursu: “Adevărul este că să lupţi cu sistemul este o dovadă de nebunie” - nebun sau nu ”trăznitul” asta a făcut.
.
Două vorbe despre profu de mate Ioan Ursu, acum când ni se întorc olimpicii de la Internaționala de Matematică.
Ioan Ursu are o fată, angajată la Microsoft, în Statele Unite, informatică, și un baiat angajat la Oracle, România.
A început să predea lecții online, gratis, de matematică prin 2002. A fost chemat la Ministerul Învățământului de un ministru cu nume predestinat, Hârdău, care l-a apostrofat și mustrat că filmează orele de matematică și le difuzează gratis, enervând Mafia meditațiilor.
Dat afară din învățământ pentru că e ”trăznit”, profu de mate se ocupă cu albinele, stupăritul la Bacău. Mama lui, care avea 84 de ani, o vindea în borcane la Piaţa Sud, din Bacău.
.
o știre din 2011 despre ”Profesorul trasnit din Bacau”, cum l-a numit ziarul local.
”Ioan Ursu are 59 de ani si este din Bacau. Profesorul de matematica are o idee fixa : cursurile trebuie filmate, pentru ca elevii şi profesorii să fie responsabili.
Aceasta idee fixa l-a facut sa-si piarda jobul si sa traiasca din afacerea cu stupi. Ioan Ursu , supranumit si “Profu` Online” , inregistreaza lectii de matematica si le posteaza pe internet. A ajuns la cursul cu numărul 46. Nu-i aduce niciun ban aceasta munca, iar singura lui sursă de venit este mierea. Mama lui, care are 84 de ani, o vinde în borcane la Piaţa Sud, din Bacău.
“Adevărul este că să lupţi cu sistemul este o dovadă de nebunie. Eu înţeleg că nimeni nu îşi doreşte filmarea orelor, nimeni nu vrea această transparenţă pentru că ar arăta cât sunt de slabi cu toţii.” IOAN URSU, profesor de matematică”
1. Bazele Matematicii: Lectia 46 - Metode de integrare 1/7