"PRESA" din ROMANIA

Presa securiștilor din România, vârf de lance al corupției endemice.
Vreți bani de spitale? - poftim, luați de la hoți...
.
Cum a furat Dan Andronic 136 milioane de euro în timp ce îi lua interviu șefului SRI, deși el lucra pentru SIE
Dan Andronic, directorul publicatiei Evenimentul Zilei, a fost reținut de DNA într-un dosar de retrocedări ilegale care a prejudiciat statul cu 136 de milioane de euro. Asta deși EVZ aparținea unui Clan țigănesc.
De altfel, acesta nu este primul caz de corupție din presa din România. La o analiză simplă putem afla că majoritatea patronilor sau directorilor de trusturi de presă din România sunt cercetați sau condamnați pentru fapte penale și corupție, presa condusă de ei contribuind la jefuirea României în egală măsură cu clasa politică coruptă.
.
Deci ne mai poate de vreo publicație mainstream din România lecții de morală, integritate sau anticorupție?
Dan Voiculescu:
Fondatorul Intact Media Grup și patron al Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, GSP tv și a publicațiilor Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor și a altor reviste. La 8 august 2014 a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.
Dan Adamescu:
patronul ziarului România Liberă. A fost condamnat la patru ani și patru luni de închisoare într-un dosar de cerere de insolvență. România Liberă a fost preluată de Rareș Bogdan la nivel editorial.
Adrian Sârbu: Patron al trusturilor MediaPro și Mediafax, editor al ziarelor Gândul și Ziarul Financiar. Arestat în 2015 într-un dosar de evaziune fiscală de peste 1 milion de euro și cercetat într-un alt fosar cu credite ilegale de la BRD.
Sebastian Ghiță:
politician PSD și patron al postului de televiziune RomâniaTV. Este cercetat penal în mai multe dosare de dare de mită și corupție.
Sorin Oancea:
patron al postului B1TV, fost mecanic auto. Este implicat în dosarul lui Marian Vanghelie, care folosea contracte de publicitate cu postul TV pentru a spăla bani sau a primi mită.

Cristian Burci:
patronul publicației Adevărul. Traficant de copii în anii 1990, este implicat în dosarul Mită la PSD. Alte două firme ale lui Burci, au fost în vizorul DNA în 2007 pentru că au căpușat CFR.
Cozmin Gușă:
acționar al Realitatea TV, post condus și de Rareș Bogdan și care are datorii la stat de 90 de milioane de lei. Realitatea Media nu plătește statului român CAS, pensie pentru angajați.
Urmăriți atent lista de publicații menționate și veți realiza că majoritatea posturilor TV și a publicațiilor din România sunt parte integranță a mecanismului corupt care distruge România.
Prejudiciile făcute de patronii de presă se ridică la aproape jumătate de miliard de euro. Câte spitale se puteau construi din acești bani?