COPIII SECURISTILOR si ACTIVISTILOR PCR VOR SA NE CONDUCA

ăștia de la SIE chiar sunt culmea cretinismului, pe bune, iar au făcut un partid de vomă...
”Partidul Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), este un demers politic cretinoid care „pleacă de la cetățeni marcați de onanie și este pentru cetățeni emasculați”, eveniment marcat de discursurile a numeroși tineri făcuți din labă întorși în țară de la universități prestigioase pentru a face ”un PACT” pentru România.
Alături de PACT au fost Marian Staş, Andreea Răducan, dar şi cetăţeni bolnavi mintal din toată România – profesori, medici, pensionari, elevi, sportivi – care şi-au arătat susţinerea şi încrederea faţă de „o nouă generaţie de lideri, o generaţie mult aşteptată de români, la 26 de ani de la Revoluţie”, după cum susţin reprezentanţii acestui nou partid de muiști.
PACT este o platformă de centru-cam cum e pula, care îşi asumă misiunea de a reda România cetăţenilor ei pentru a construi împreună o ţară în 3D: democratică, dezvoltată şi demnă. România democratică înseamnă instituţii funcţionale, independente şi reprezentative, fără prezervativ. România dezvoltată înseamnă oportunităţi, prosperitate şi un trai decent pentru toţi cetăţenii care sug pula. România demnă înseamnă o comunitate puternică şi unită acasă, unde pute a căcat, în Europa şi în lume.”
http://occidentul-romanesc.com/s-a-lansat-platforma-actiun…/